Zes vrouwen doen aangifte na gedwongen prostitutie

vrijdag 26 juni 2015

Varsseveld - In een uitgebreid onderzoek naar prostitutie heeft de politie een 49-jarige man uit Varsseveld aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij meerdere vrouwen heeft aangezet tot prostitutie en hen onder druk zette.

De politie startte onder leiding van het Openbaar Ministerie eenonderzoek naar de man toen twee vrouwen de man mishandeld hadden. De jongevrouwen zochten hem in november 2014 namelijk op, staken hem met een mes ensloegen de man met een hamer. Ze verklaarden dat ze door de man onder druk warengezet.

In het onderzoek dat daarop volgde deden in totaal zes vrouwenaangifte tegen de man, waaronder een minderjarig meisje. De vrouwen waren tentijde van de prostitutie tussen de 16 en 47 jaar oud. De man zou de vrouwen viainternet hebben opgezocht. Hij richtte zich daarbij vooral op vrouwen metfinancile problemen. Eerst bouwde hij een relatie met ze op. Hij maakte pikantefoto?s van de vrouwen waarmee hij ze onder druk zou hebben gezet. Vervolgensmaakte hij afspraken tussen de vrouwen en ?klanten?, waarna de vrouwen gedwongenwerden om de klanten in een hotel of thuis te ontvangen.

De verdachte is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.Die heeft besloten dat de man in ieder geval twee weken vast blijft zitten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gendringen | 112 alarmeringen Gendringen | Goedkoop Tanken in Gendringen | Supermarkten in Gendringen | Weerbericht Gendringen