Getuigen gezocht van aanrijding

donderdag 27 februari 2014

Dinxperlo - De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de Maurits Prinsstraat in Dinxperlo. Dit gebeurde op woensdagmiddag 26 februari.

Omstreeks 17.30 uur wilde een automobilist de MauritsPrinsstraat oprijden. Hij moest eerst stoppen om voorrang te verlenen aan eengroepje wielrenners. Op dat moment hoorde hij een klap achterop zijn auto.Achter de auto vandaan kwam een fietsster fietsen, die de Mauris Prinsstraatopfietste. De automobilist zag schade op de achterkant van zijn auto enconcludeerde daaruit dat de fietsster tegen zijn auto was gereden. Vervolgensreed hij achter de fietsster aan om haar aan te spreken. Een eindje verderopstopten de fietsster en de automobilist. De fietsster gaf gelijk aan nergens meete maken te hebben en zei van een aanrijding niets te weten. De automobilistschakelde de politie in, die vervolgens ter plaatse kwam. Met beide partijen isgesproken, maar de toedracht van het gebeuren is niet duidelijk geworden.

Omdat de verklaringen van beide partijen niet met elkaar overeenkomen, verzoekt de politie getuigen zich te melden. Dit kan door te bellen naar0900-8844.

2014028085 / 2014028057

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gendringen | 112 alarmeringen Gendringen | Goedkoop Tanken in Gendringen | Supermarkten in Gendringen | Weerbericht Gendringen